Wedstrijdkalender

De wedstrijddata en info op MijnBurggolf worden nog aangepast. Er zullen hier en daar wijzigingen optreden in de speeldata en omschrijving. Heb je je al ingeschreven voor wedstrijden controleer dan of je de goede datum in je eigen agenda hebt staan. Een volledig en compact overzicht van de kalender vind je op https://wedstrijdcommissie-wijchen.nl/wedstrijdkalender/

 

Golfer en golfster van het jaar 2023

Regelmatig meespelen in de qualifying wedstrijden betekent dat je kans maakt om golfster of golfer van het jaar te worden. Iedereen met hcp 0-36 heeft de mogelijkheid om deze titel te behalen, omdat handicapverrekening wordt toegepast. Hoe dat werkt kan je vinden in de reglementen die gepubliceerd zijn op https://wedstrijdcommissie-wijchen.nl/activiteiten/klassementen/golfster-van-het-jaar/

Wedstrijden in April

Er staan naast de kampioenschappen dit jaar nog 12 gezelligheidswedstrijden (hcp 0-54) en 8 qualifyingwedstrijden (hcp 0-36) op het programma.

In april zijn er 2 gezelligheidswedstrijd voor hcp 0-54 en 1 qualifying wedstrijd voor hcp 0-36.

Op 8 april: Koppelwedstrijd. De WC koppelt je aan een andere clublid en als team speel je een leuke Fourball Better Ball Stableford.

Op 27 april spelen we een Texas Scramble in de Konings Cupwedstrijd.

Op 15 april is voor spelers met hcp 0-36 de eerste Maandbeker. Schrijf je in voor cat. 1 (hcp 0-18,5) strokeplay of cat. 2 (hcp 18,5-36) stableford. Let bij het inschrijven op dat je dat doet in de juiste categorie.

De 4 beste scores van de Maandbekers tellen mee voor het Maandbekerklassement. Dus noteer de data van de Maandbekers in je agenda (https://wedstrijdcommissie-wijchen.nl/2747-2/) en schrijf je nu al in. 14 Mei is de volgende Maandbeker.

Let op! De Regenboogwedstrijd wordt 21 mei gespeeld. Deze staat/stond op MijnBurggolf eerder op 7 mei.

Ga naar MijnBurggolf en schrijf je in!

Wil je de WC helpen met de organisatie van de wedstrijden of heb je suggesties stuur dan een berichtje naar info@wedstrijdcommissie-wijchen.nl.