Mary van Oort en Jack Hagens hebben eind vorig jaar de handschoen opgepakt om de uiteengevallen wedstrijdcommissie weer nieuw leven in te blazen. In goed overleg met baanmanager Wim van Middelaar hebben we afspraken gemaakt hoe we als Burggolf Wijchen en wedstrijdcommissie gaan samenwerken.

We hebben weer een goed gevulde wedstrijdkalender in de weekenden en op feestdagen met zowel gezelligheids- als competitieve wedstrijden waarin je gezellig kan golfen, maar je ook kunt strijden voor golfer of golfster van het jaar, het overall maandbekerklassement en je leden van buiten je eigen golfnetwerk kan ontmoeten.

Onze eerstvolgende gezelligheidswedstrijden zijn de Openingswedstrijd op zondag 19 maart, de Koppelwedstrijd op 8 april en de Regenboogwedstrijd (afslaan van verschillende tees) op 21 mei. De eerste Maandbeker wordt gespeeld op 15 april.

Naast een 12-tal competitieve wedstrijden zoals de Maandbekers en de Peter Scholtz trofee hebben we 16 gezelligheidswedstrijden gepland waaronder de Familiedag en de Invitatiedag.

Nog niet alles staat op MijnBurggolf/Evenementen. Hou het de komende tijd dus in de gaten.

Via de Burggolf nieuwsbrief houden we je steeds op de hoogte van de aankomende wedstrijden. Schrijf je bijtijds in, want per wedstrijd is er een maximum aantal deelnemers.

Zoek de wedstrijden die je wilt spelen op in MijnBurggolf/Evenementen/Wijchen. Maak je keus en schrijf je in!

Ook op de website van de wedstrijdcommissie https://wedstrijdcommissie-wijchen.nl/ kun je van alles vinden over de wedstrijden zoals het wedstrijdprogramma, startlijsten, uitslagen, reglementen, commissieleden, enz. Zet de website in je favorieten zodat je hem altijd gemakkelijk kan openen.

Met de Nieuwjaarswedstrijd zijn we goed begonnen. We hadden 74 deelnemers. We hopen dat dat zo blijft. Het was weer een gezellige en sfeervolle dag met koffie, glühwein, oliebollen en bubbels. Door grote deelname wordt door de leden het signaal afgegeven dat er behoefte is aan wedstrijden in het weekend en op feestdagen en dat we naast de wedstrijden op vaste  doordeweekse dagen ook graag willen spelen met andere ons minder bekende of onbekende (nieuwe) leden.

Om de wedstrijden in goed banen te leiden en de communicatie er omheen goed te laten verlopen zijn we dringend op zoek naar meerdere wedstrijdleiders en leden die willen ondersteunen in de uitwerking van ons communicatieplan. Heb je interesse in een van de twee rollen of wil je eerst meer informatie stuur dan een berichtje naar info@wedstrijd-commissie.nl.

Heb je nog ideeën of advies hoe we het leuker en gezelliger kunnen maken dan horen we dat graag. De wedstrijd(-en evenementen)commissie is er voor jullie!