Cross Country – 9 oktober 2021

De wedstrijdleiding van de Cross Country hield serieus rekening met (te) dichte mist, problemen op de turn van rood naar geel en was toch een tikkeltje teleurgesteld over het aantal deelnemers.  Maar gelukkig blijkt zaterdag 9 oktober een dag die totaal anders verloopt!

 

Een prachtige herfstzon, een probleemloze turn een wedstrijd met wat minder deelnemers is eigenlijk best exclusief. Dat werd nog eens onderstreept door de unieke prijzen beschikbaar gesteld door “Black Turtle”.
Onze hartelijke dank hiervoor!

We speelden uitdagend “cross door de country”.  Een paar voorbeelden: vanaf hole 4 (geel) afslaan en door naar hole 5 (geel), zonder dat je bal de green van hole 4 mag raken of vanaf de teebox hole 12 (rood) afslaan naar de green van hole 13 (ook rood!), waarbij een proef  swing een strafslag oplevert en waar bovendien de neary staat. Kortom: veel gepuzzel en strategische kiezen!

Pascal Lagarde (1) pakt mooi de eerste prijs, Constant van Mourik de tweede (2) en Bart van Riessen de derde (3). De neary bij de heren is voor Ian Bardsley, bij de dames voor Gerry den Bieman. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Niet vergeten: schrijf je in voor de Vossenjacht (Professional Cup) op zaterdag 16 oktober a.s.!